Beschrijving

In de geliefde wijk Caumerveld | de Erk, bevindt zich deze instapklare, zonnige gezinswoning met garage;

* woning met speelse indeling;
* zonnig, met grote raampartijen
* woonkamer en kantoor/werkruimte op de eerste verdieping;
* 3 slaapkamers op de tweede verdieping
* geliefde, kindvriendelijke wijk
* dichtbij uitvalswegen 
* mooie tuin, geheel omsloten.

Indeling

Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Van hieruit is de toiletruimte bereikbaar. Deze is modern, geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de hal is ook de leefkeuken bereikbaar. Deze is strak en modern en geeft zicht op de tuin. Een grote raampartij aan de tuinzijde zorgt voor een hele fijne lichtinval. Een schuifpui geeft doorgang naar de tuin.  De luxe keuken in hoekopstelling heeft een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een afzuigkap, een vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. De leefkeuken (ca. 19 m²)  is geheel voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming en een designradiator. Vanuit de keuken is een trap naar de woonkamer. Door de vide voelt het geheel ruimtelijk en licht aan. 

In de hal vinden we de meterkast. Tevens is de inpandige garage van binnenuit via de hal bereikbaar. De garage is ca. 20 m² en heeft een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Vanuit de hal is tevens een trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich de zonnige woonkamer met vide. De woonkamer is voorzien van een mooie grindvloer. Op deze verdieping bevindt zich tevens een kantoorruimte / werkkamer. Deze zou eventueel ook gebruikt kunnen worden als (vierde) slaapkamer.

Tweede verdieping

Vanaf de overloop wordt de tweede verdieping bereikt. 
De ruime overloop met spiegelwand geeft toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 7, 15 en 7 m² groot. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het huis, de derde geeft uitzicht op de tuin. Vanuit de slaapkamer is het zonnige balkon aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Deze slaapkamer heeft een vaste kastenwand.  De tweede slaapkamer aan de voorzijde heeft een aparte CV-ruimte.  De derde slaapkamer ligt aan de tuinzijde van de woning. De hele verdieping is voorzien van laminaatvloer. 

De luxe badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad, een douche, zwevend toilet en een badkamermeubel.

Balkon

Het balkon bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dit balkon is 4,12 breed en 1,33 m diep. Van hieraf is het genieten van de avondzon.

Tuin

De lange, omsloten tuin is gelegen op het Zuidoosten. Achterin de tuin is een houten tuinberging.

Bijzonderheden

* de woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas;
* De voorzijde van de woning geheel voorzien van volautomatische zonwering (screens en 
 zonnescherm);
* volledig geïsoleerd;
* parkeerplaats direct voor de woning.

Tot slot:
* Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

* Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken