Huis verkopen

Er komt een moment waarop u nadenkt over verhuizen naar een andere woning. U komt bijvoorbeeld in een nieuwe levensfase omdat het gezin wordt uitgebreid, of juist het gezin kleiner wordt omdat de kinderen het huis uitgaan. Misschien komt u op een leeftijd dat u nadenkt over praktischer wonen of krijgt u een baan in een andere regio.

De aanleiding tot verkoop kan ook een echtscheiding zijn of is samenwonen juist de nieuwe situatie. Maar soms is ook het overlijden van een dierbare de aanleiding tot verkoop van een woning.

Op dat moment komen er een aantal vragen:

  • Wat is een reële vraagprijs?
  • Hoe ziet het verkooptraject eruit?
  • Moet er nog iets worden aangepast aan de woning voor de verkoop?
  • Wat is de beste tijd om de woning in de verkoop te zetten?
  • Hoe krijg ik het beste verkoopresultaat?
Op deze en wellicht nog vele andere vragen geef ik een helder antwoord. Hiervoor maak ik graag een afspraak voor een eerste kennismaking en een waardebepaling. Tijdens deze afspraak kom ik geheel vrijblijvend bij u langs. Hierbij maken we een ronde door de woning om een goed beeld te krijgen van de woning. Tevens bespreken we het traject en hoor ik graag wat uw wensen en verwachtingen zijn. Ook de verkoopstrategie en eventuele adviezen voor een betere verkoop van de woning komen aan bod.