Bij Diana Makelaardij & Taxaties

Bij Diana Makelaardij & Taxaties komt voort uit wat voorheen "Bij Diana en Rogier Makelaardij" en daarvoor "Bij Rogier" (Leenaers) makelaars was. Door Rogier Leenaers werd het kantoor in 2008 opgestart als klein maar succesvol makelaarskantoor. Sinds begin 2018 is ook Diana Habets gestart als makelaar bij dit kantoor. Voordat zij in de makelaardij terecht kwam is zij jarenlang werkzaam geweest in de media. Inmiddels mag ze zichzelf gecertificeerd Register Makelaar en Register Taxateur noemen en is ze per 1 januari 2020 partner bij het kantoor. Dat heeft er ook toe geresulteerd dat de naam van het kantoor in 2021 is gewijzigd in bij Diana en Rogier makelaardij. 

Voor Rogier was het in 2022 tijd om andere keuzes te maken. De laatste jaren was hij reeds actief met verschillende werkzaamheden buiten de makelaardij. Om de focus te kunnen leggen op deze activiteiten besloot hij te stoppen in de makelaardij. Voor Diana tijd om zelfstandig verder te gaan met haar passie: mensen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun droomhuis en het taxeren van woningen. Logisch ook dat het vanaf dat moment Bij Diana Makelaardij & Taxaties is geworden.

Het succes van het kantoor zit in de combinatie van veel kennis en ervaring in de makelaardij in combinatie met de expertise in de media. Bij de verkoop van een woning is het bereiken van de juiste doelgroep immers extreem belangrijk. De actieve en innovatieve inzet van social media speelt hierin een niet meer weg te denken rol. U als klant staat centraal.  “Persoonlijke aandacht, korte lijntjes en een vast aanspreekpunt is de grootste kracht”. Ook na 17.00 uur en in het weekend.

Snel handelen, deskundigheid en betrouwbaarheid, daar staat Bij Diana Makelaardij & Taxaties voor. Dit in combinatie met de liefde voor het vak en de persoonlijke begeleiding van A tot Z maakt dat het aankopen of verkopen van uw huis in goede handen is. “Met mijn deskundigheid, ruime ervaring en kennis van de lokale markt (Heerlen/Parkstad, maar ook Maastricht en heuvelland), begeleid ik graag optimaal mijn klanten.” 

Om ook de markt in Maastricht en omgeving goed te kunnen bedienen is er ook een nevenvestiging in Maastricht (Amby).